Награди

paper writer serviceresume writer

Мои Награди

Времеплов од сите мои Награди добиени од натпревари и достигнувања

[divider type=”classic-1″]

[hgroup type=”classic”]

1995

Станува директор на Македонската Филхармонија- институција во која што долги години е прв обоист.

Македонската Филхармонија

[/hgroup]


[hgroup type=”classic”]

1991

“13 ноември” – признание на град Cкопје “за особени остварувања во репродуктивната уметност”

“13 ноември”

[/hgroup]


[hgroup type=”classic”]

1989

 “Златна лира” од Cojyзoт на музичките уметници на Македонија

“Златна Лира”

[/hgroup]


[hgroup type=”classic”]

1989

Награда од натпреварите на Музичките уметници во Загреб (Р. Хрватска)

Музичките уметници во Загреб (Р. Хрватска)

[/hgroup]


[hgroup type=”classic”]

1984

“Млад Борец” за Hajyспешно годишно остварување за изведба на Концертот за обоа и оркестар од Р. Штраус

“Млад Борец”

[/hgroup]


[hgroup type=”classic”]

1983

Награда од натпреварите на Музичките уметници во Загреб (Р. Хрватска)

Музичките уметници во Загреб (Р. Хрватска)

[/hgroup]


[hgroup type=”classic”]

1980

Специјална диплома за учество во финалето на Меѓународниот натпревар, на Музичката младина, за обоисти во Белград

Меѓународниот натпревар, на Музичката младина, за обоисти во Белград

[/hgroup]


[hgroup type=”classic”]

1979

Диплома од натпреварите на Музичките уметници во Загреб (Р. Хрватска)

Музичките уметници во Загреб (Р. Хрватска)

[/hgroup]

term papersessay writers online