vasil001

 

 

Васил Атанасов

Прв обоист и солист на Н.У.Македонската филхармонија

 Институција во која работи од 1980 година, до денес.

HomeBack2-Croped

 

Програма за Рецитал

Целосна листа на програмата за рецитал
  1. G.Ph. Telemann – Sonate g-moll
  2. G.Ph. Telemann – Sonate c-moll
  3. G.Ph. Telemann – Sonate a-moll
  4. G.Ph. Telemann – Sonate B-dur
  1. A. Vivaldi – Sonate c-moll
  2. A. Vivaldi – Sonate g-moll
  3. G.F. Handel – Sonate N-1 c-moll
  4. G.F. Handel – Sonate N-2 B-dur
  1. G.F. Handel – Sonate N-3 f-dur
  2. G.F. Handel – Sonate N-7
  3. G.Ph. Telemann –  12 Fantasien
  4. J.S. Bach – Sonate BWV 1020
  1. J.S. Bach – Sonate BWV 1030
  2. J.B. Loeillet – Sonate C-dur

  И многу повеќе…

 мои албуми

За нарачка на албумите обратете се на мојот маил.