paper writer serviceresume writer

Мои Награди

Времеплов од сите мои Награди добиени од натпревари и достигнувања

1995

Станува директор на Македонската Филхармонија- институција во која што долги години е прв обоист.

Македонската Филхармонија

1991

“13 ноември” – признание на град Cкопје “за особени остварувања во репродуктивната уметност”

“13 ноември”

1989

 “Златна лира” од Cojyзoт на музичките уметници на Македонија

“Златна Лира”

1989

Награда од натпреварите на Музичките уметници во Загреб (Р. Хрватска)

Музичките уметници во Загреб (Р. Хрватска)

1984

“Млад Борец” за Hajyспешно годишно остварување за изведба на Концертот за обоа и оркестар од Р. Штраус

“Млад Борец”

1983

Награда од натпреварите на Музичките уметници во Загреб (Р. Хрватска)

Музичките уметници во Загреб (Р. Хрватска)

1980

Специјална диплома за учество во финалето на Меѓународниот натпревар, на Музичката младина, за обоисти во Белград

Меѓународниот натпревар, на Музичката младина, за обоисти во Белград

1979

Диплома од натпреварите на Музичките уметници во Загреб (Р. Хрватска)

Музичките уметници во Загреб (Р. Хрватска)

term papersessay writers online